Wie zijn wij?

Delta OHM: fabrikant en leverancier van sensoren en meet- en regelapparatuur. Onze apparatuur wordt geleverd aan professionele afnemers in zo’n 60 landen. Alle apparatuur wordt door onze eigen R&D ontwikkeld en in onze eigen fabrieken geproduceerd.

Onze apparatuur wordt in veel marktsegmenten toegepast. Een aantal voorbeelden:

  • rendementsmeting bij zonnepanelen door middel van pyranometers
  • ultrasone windmeetapparatuur voor het opnemen van windprofielen bij ontwerp en bouw van windmolenparken
  • geluidmeetapparatuur voor het bepalen van de akoestische kwaliteit in gebouwen
  • transmitters en sensoren voor het meten en regelen van de luchtkwaliteit binnen de gebouwde omgeving
  • complete meteo stations voor het opnemen en registreren van b.v. wind, straling en neerslag
  • sensoren en transmitters in combinatie met gebouwbeheersystemen (CO2, RV etc.)

Bijzonder is dat Delta Ohm niet alleen heeft geïnvesteerd in R&D en productie, maar tevens in complete ISO17025 kalibratiefaciliteiten voor temperatuur, luchtvochtigheid, druk, luchtsnelheid, licht en geluid. Alles volgens de internationaal herleidbare normen (ACCREDIA -SIT- CENTRE N°. 124) en herleidbaar naar RVA.

Wat betekent dit voor u? Dat de apparatuur die u bij ons koopt voldoet aan alle kwaliteitsnormen die u mag verwachten. Ook betekent het dat wij uw apparatuur gecertificeerd kunnen leveren wanneer dit voor u belangrijk is. Kalibraties kunnen op verschillende niveaus worden uitgevoerd.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Delta Ohm en niet alleen waar het de apparatuur betreft. Ook de mensen die bij ons werken zijn zich daarvan ten volle bewust. Hierdoor is het voor ons 'standaard' dat wij handelen met kwaliteit en snel reageren op al uw vragen.

Ons hoofdkantoor in Padova, Italië 
www.deltaohm.com