Kalibratiecentrum ACCREDIA (SIT) No. 124

Als één van de weinige fabrikanten wereldwijd, is Delta Ohm in staat om de gefabriceerde apparatuur in eigen huis te certificeren volgens de hoogste normeringen. Het kalibratiecentrum is geaccrediteerd volgens de internationale standaard ISO/IEC 17025: 2005 door ACCREDIA (voorheen SIT) als Centre No. 124 en de afgegeven certificaten vallen onder de internationale normeringen voor herleidbaarheid (International System of Untis - SI).

De gegevens van ons kalibratiecentrum zijn:

Centro n° 124:
DELTA OHM s.r.l.
Via G. Marconi, 5
35030 CASELLE DI SELVAZZANO (PD) – ITALIA

Het certificaat van Delta Ohm download u hier

Het kalibratiecentrum van Delta Ohm valt onder de Italiaanse wetgeving - 273/1999.

ACCREDIA certificaten die door Delta Ohm s.r.l. worden afgegeven zijn door internationale afspraken volledig geaccepteerd door de RvA.

Door de toezichthouders in de diverse landen zijn deze afspraken onderling vastgelegd, o.a. via ILAC en het EA.

Meer informatie? Ga naar de websites van de betreffende instanties of vraag ons om uitleg:

          


ILAC: wederzijdse erkenning Accredia (no28) < > RvA (no37)

raad van accreditatie


Delta Ohm kan gecertificeerde kalibraties verrichten voor de volgende grootheden:

Temperatuur - Druk - Luchtvochtigheid - Luchtsnelheid - Licht - Geluid

Delta Ohm beschikt over een eigen windtunnel.

Officiële certificaten zijn nooit 'achteraf' te verstrekken. Ook kan niet zomaar een kopie van een certificaat worden verstrekt; dit valt onder de internationale wetgeving en er kan alleen een kopie geleverd worden bij bewijs van diefstal of verlies.

Delta Ohm kan uw apparatuur met een officieel herleidbaar kalibratiecertificaat leveren. Ook kunnen wij de herkalibratie van uw apparatuur uitvoeren; desgewenst kunt u worden opgenomen in een systeem waarbij uw apparatuur wordt 'opgeroepen' met een van te voren bepaalde interval.

Ook kunnen wij desgewenst voor u de kalibraties van meetinstrumenten van andere fabrikaten uitvoeren. Één van de voorwaarden hierbij is wel dat het betreffende instrument moet zijn voorzien van de originele handleiding en goed moet functioneren. Vraag gerust eens een offerte aan voor het jaarlijks of 2 jaarlijks kalibreren van uw meetisntrument(en).

Naast de officiële ACCREDIA (SIT) certificaten kennen wij ook de z.g. ISO9001 certificaten. Omdat binnen ISO9001 normaliter niet wordt gevraagd om een officiëel herleidbaar certificaat, kan op deze manier toch worden voldaan aan de procedures zonder dat de kosten hiervan te hoog worden. Ook hierbij geldt overigens dat een certificaat bij opdracht moet worden aangevraagd en dat dit niet achteraf nog kan worden geregeld zonder eerst het instrument retour te sturen.

Wilt u informatie hebben over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van kalibraties, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze afdeling verkoop (085-2731917 of )

    Kalibratie