HD2156.2 - Portable pH/ EC/ temperatuur meter. IP67, USB, draagkoffer, Deltalog9. Datalogger 20.000 sets voorbeelden.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

Handzame draagbare pH, geleidbaarheid (EGV) en Temperatuur meter. Uitgerust met datalogger en PC communicatie via USB of RS232.

Bijzonder geschikt voor gebruik in het veld, door de robuuste waterdichte constructie. Te combineren met diverse types pH sensoren en EC sensoren om zo optimaal aan te passen op de meetomstandigheden.

Wordt geleverd in robuuste draagkoffer, compleet met software DeltaLog 9.

==============

Speciaal voor gebruik in het veld (onder zware omstandigheden) ontwikkelde Delta Ohm een robuust en veelzijdig meetinstrument: de HD2156.

Wij zijn grote voorstander van het meten met aparte sensoren voor pH en EC. Eventueel kan ook ORP worden gemeten met ditzelfde instrument, dus het is enorm flexibel in gebruik. Ook flexibel: onze EC sensor heeft een meetbereik van 5 micro Siemens tot 200 milli Siemens! (Dus geen beperkingen waardoor met 2 verschillende instrumenten moet worden gemeten).

Het grote voordeel van losse sensoren kent iedereen. Hoe goed een pH sensor ook is, deze moet nu eenmaal na een bepaalde tijd worden vervangen. Waarom in dat geval ook een (goede) EC sensor weggooien?

IP67 uitvoering met standaard rubber rand als bescherming. Wanneer een sensor niet is aangesloten kan de aansluiting op het instrument simpel waterdicht worden afgedekt met een rubber dop.

Er zijn 2 versies beschikbaar: de HD2156.1 kan rechtstreeks met de PC worden verbonden om real time data te bekijken, de HD2156.2 heeft bovendien geheugencapaciteit om gemeten data achteraf te kunnen downloaden voor rapportages. Op beide types kan bovendien optioneel een printertje worden aangesloten om zo eenvoudig met één druk op de knop de kalibratiegegevens te printen.

Kortom: dit is een instrument zoals gebruikers in het veld het zouden ontwerpen!

 

Downloads

Productspecifieke downloads

Accessoires

Accessoires

  • DELTALOG9Software DELTALOG 9 - Windows 7 compatible, voor HD2107.1, H..
  • HD2156.2
  • HD2156.2

Offerte aanvragen

Type product

Meetprincipes