Een compleet nieuwe range ultrasone windmetingen: Delta OHM introduceert nieuwe HIGH RANGE windmetingen, de HD51 serie!

Deze nieuwe anemometerserie is ontworpen door onze eigen R&D en komt uit onze eigen fabrieken in Italië. Het topmodel uit deze serie is een in aluminium uitgevoerde 2D anemometer die zelfs de onvoorstelbaar hoge snelheid van 100m/sec. probleemloos kan overleven.

De HD51.3D4R en de HD51.3D4R-AL zijn de nieuwste ultrasone anemometers in ons programma: beide zijn nieuwe ontwikkelingen. We zullen deze instrumenten presenteren op de Meteorological Technology World Expo 2018 in Amsterdam (9,10,11 oktober 2018).

Wereldwijd zien we de laatste jaren een toenemende vraag naar anemometers die een hogere windsnelheid kunnen meten. De HD51.3D4R-AL heeft een meetrange van 0-85m/sec. en voldoet daarmee aan deze vraag.  Er is veel aandacht besteed aan de mechanische constructie van dit meetinstrument. Hierdoor is de HD51.3D4R-AL bestand tegen extreme omstandigheden; niet alleen qua meetbare snelheid maar ook qua klimatologische omstandigheden.

Benieuwd? Vraag meer informatie! 
Of nog beter: kom naar Amsterdam op 9,10,11 oktober!

Onze nieuwste leaflet downloaden?
Klik op de afbeelding.

  • Een compleet nieuwe range ultrasone windmetingen: Delta OHM introduceert nieuwe HIGH RANGE windmetingen, de HD51 serie!
  • Een compleet nieuwe range ultrasone windmetingen: Delta OHM introduceert nieuwe HIGH RANGE windmetingen, de HD51 serie!