Luchtvochtigheid, dauwpunt, temperatuur, CO2: zware omstandigheden, buitenmeting of meting in kas. Robuust en degelijk uitgevoerd, draadloze communicatie.

Een zeer interessante nieuwe logger binnen onze serie draadloze instrumenten: het meten van CO2 in buitenomstandigheden is nu probleemloos mogelijk. Deze logger is specifiek ontworpen voor situaties waarbij de temperatuur en de luchtvochtigheid sterk kunnen wisselen. Ideaal voor metingen in buitenlucht of in kassen.

Buiten CO2 meten kan nu!

Zware omstandigheden met lage temperaturen en toch nauwkeurig CO2 meten? De HD35EDW serie communiceert draadloos met het basisstation en logt alle meetdata in een uiterst flexibele en veilige MySQL database.  Meet tot temperaturen van -20°C(!)

Onnodig te vermelden dat de loggers compleet waterdicht zijn uitgevoerd (IP67). Uitgerust met filter voor de CO2 sensor, display en externe voeding. Te configureren met de standaard software.

Er is binnen onze range loggers vrijwel geen enkele meting die niet draadloos kan worden uitgevoerd: de HD35 serie heeft zelfs loggers die zijn uitgerust met analoge ingangen en MODBUS communicatie.

co2 loggen buitenmeting co2 dauwpunt outside measurement low temperature kooldioxide lage temperatuur meting in kas co2

Kijk ook bij het overzicht van de HD35, met alle informatie op een rijtje.

Of bel of mail ons voor assistentie; wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

 

  • Luchtvochtigheid, dauwpunt, temperatuur, CO2: zware omstandigheden, buitenmeting of meting in kas. Robuust en degelijk uitgevoerd, draadloze communicatie.
  • Luchtvochtigheid, dauwpunt, temperatuur, CO2: zware omstandigheden, buitenmeting of meting in kas. Robuust en degelijk uitgevoerd, draadloze communicatie.