Pluviometer of regenmeter: Tipping bucket of kantelbak principe. Meet nauwkeurig en betrouwbaar de hoeveelheid neerslag.

Onze lijn regenmeters/ neerslagmetingen is te gebruiken onder alle omstandigheden en voor een brede range aan mogelijkheden. Leverbaar in hoog-nauwkeurige uitvoering: standaard resoluties 0,1 - 0,2 - 0,5mm.

De range bestaat momenteel uit 2 series, de HD2013 en HD2015.

Met een oppervlak van 200cm2 of 400cm2 in zowel verwarmde als standaard uitvoering zijn deze tipping buckets toe te passen onder de meest extreme omstandigheden. Geschikt voor verhoogde opstelling of voor opstelling op de grond of het dak. Wij adviseren u desgewenst natuurlijk graag over plaatsing of installatie.

Sluit u de pluviometer aan op een eigen systeem dan is het simpel: per beweging van de kantelbak/ tipping bucket sluit/ opent een spanningsvrij contact. Het systeem telt en sommeert deze pulsen.

Voor 'stand-alone' uitvoeringen in situaties waar geen voedingsspanning aanwezig is* leveren wij een lokale datalogger of een datalogger met GSM modem met zonnepaneel voeding. Zonder externe spanning zijn de meetgegevens zo toch op afstand direct beschikbaar.

*NB: alleen bij uitvoeringen zonder verwarming.

Kijk hier voor de HD2013
Kijk hier voor de HD2015

 

Pluviometer of regenmeter: Tipping bucket of kantelbak principe. Meet nauwkeurig en betrouwbaar de hoeveelheid neerslag.