Datalogger, dataopslag, datarecorder: uw meetresultaten opslaan in het geheugen en via uw PC bekijken? Data-analyse voor het opsporen van verstoringen.

Delta Ohm is product van innovatieve oplossingen voor datalogging en dataopslag. Wij bieden voor vrijwel al onze metingen en meetprincipes mogelijkheden voor datarecorders en dataloggers. Data analyse is niet moeilijk meer.

De portable of draagbare instrumenten die wij leveren bieden meer functionaliteit dan alleen 'meten'.

Datalogger nodig? Klik op het meetprincipe hieronder om direct de mogelijkheden te bekijken.

Drukmetingen. Meten en opslaan van meetwaardes met de instrumenten die u via deze link aantreft. De drukmetingen zijn te combineren met een brede range aan opnemers. Kijk hier voor een overzicht: TP704, TP705.

Temperatuur dataloggers. Dataloggers voor temperatuur Pt100, Pt1000 en Thermokoppel. Portable meters met geheugen opslag.

Temperatuur dataloggers voor 8 kanalen Thermokoppel of 16 kanalen thermokoppel of datalogger voor 8 kanalen Pt100.

Dataloggers voor lichtmeting. Een aantal mogelijkheden voor het aansluiten van lichtmeetcellen. Kijk hier voor een overzicht van meetcellen zoals UVA, UVB, UVC, PAR, LUX etc.

Dataloggers voor relatieve luchtvochtigheid (RV of RH, dauwpunt, absolute vochtigheid)

CO2 dataloggers - gecombineerd met andere grootheden. Geschikt voor langdurige meting van luchtkwaliteit in ruimtes en gebouwen.

Datalogger analytische techniek, datalogger pH, datalogger EC, datalogger DO (opgelost zuurstof).

Datalogger geluid, geluidsniveau en datalogger trilling en vibratie.

Datalogger, dataopslag, datarecorder: uw meetresultaten opslaan in het geheugen en via uw PC bekijken? Data-analyse voor het opsporen van verstoringen.