Portable binnenklimaat meter

Binnenklimaat meten? Stel uzelf eerst de vraag: gaat het hierbij om het meten van de Luchtkwaliteit of om het meten van Thermisch Comfort.

Thermisch Comfort meten volgens ISO 7730 doe je met de Thermisch Comfort meter HD32.3, een handzame en snelle meting waarbij alle berekeningen direct worden uitgevoerd. PMV en PPD zijn direct af te lezen van het display.
Natuurlijk uitgevoerd met een groot geheugen waarin gedurende lange tijd meetgegevens kunnen worden gelogd. Compleet met handige verwerkingssoftware voor rapportage.

HD32.3 binnenklimaat meten volgens Fanger

Luchtkwaliteit meten volgens IAQ (indoor air quality) eisen? Dan is de HD21AB17 de beste keuze! Meet in 1 keer de RH of RV, de Temperatuur, CO2 en CO en bovendien de atmosferische druk. Deze meter geeft direct een uitstekende weergave van de luchtkwaliteit. Bovendien kunnen meetgegevens probleemloos worden opgeslagen in het geheugen, om zo gemakkelijk en snel rapportages te kunnen maken.

CO2 meter

 

Binnenklimaat: wat verstaat men hieronder? In de meeste gevallen zult u bij fabrikanten en leveranciers voornamelijk CO2 meters aantreffen onder deze noemer. Wij spreken in dat geval over Luchtkwaliteitsmeters.
Wanneer wij het bij Delta Ohm hebben over binnenklimaat meters, dan gaat het over een meter die volgens Fanger de PMV en PPD bepaalt.

Moeite met vinden wat u zoekt? Bel ons even en we helpen u graag verder! +31 85 2731917

Portable binnenklimaat meter