Hamermachine (contactgeluid-generator, tapping-machine) - NEN 5077

Met de introductie van een complete range hulpmiddelen om te de geluidsisolatie van gebouwen te bepalen en te meten volgens de internationale normeringen heeft Delta Ohm het acoustische leveringspakket enorm verbreed. Voor de bepaling van contactgeluid hebben we een nieuwe hamermachine, of tapping machine, ontworpen, de HD2040.

Deze contactgeluid generator, de HD2040, voldoet aan alle gangbare internationale normeringen, zoals ISO 140-6/7/8, ASTM E492 en E1007.

Het is een handzaam en draagbaar apparaat met een gewicht van slechts 11 kg. Naast netvoeding kan ook op de batterijvoeding worden gewerkt: bij volledig opgeladen batterijen kan deze tapping machine ca. 80 minuten continu werken.
De 5 hamers worden gecontroleerd door middel van lasers. Mocht een hamer niet voldoen aan de vereiste valsnelheid, dan wordt de gebruiker gewaarschuwd door middel van een alarm.

Het aan/uitschakelen van deze generator kan via een remote control: de gebruiker schakelt de generator dus pas aan op het moment dat er gemeten kan worden.

tapping machine, contactgeluid generator

Informatie? Bel +31 85 2731917. De volledige documentatie en verdere gegevens vindt u hier.

Hamermachine (contactgeluid-generator, tapping-machine) - NEN 5077