Wandthermostaat of ruimtethermostaat met CO2 meting

Simpel te installeren en handig in het gebruik: wand- of ruimtethermostaat voor de aanwijzing en regeling van luchtvochtigheid, CO2 en natuurlijk de temperatuur. Dit is een serie HVAC ruimtethermostaten/ regelaars die direct kunnen worden aangesloten op gebouwbeheersystemen of als stand-alone kamerthermostaat of ruimtethermostaat kunnen worden toegepast.

Ruimtethermostaten waarmee iedere installateur uit de voeten kan!

De serie instrumenten uit de HD45 en HD46 serie zijn veelzijdig toepasbaar. Deze ruimtethermostaat of wandthermostaat is leverbaar met of zonder indicatie, met of zonder display, met diverse gestandaardiseerde uitgangssignalen zoals in de HVAC markt worden toegepast.
Afhankelijk van het type wat u nodig heeft kunnen wij u combinaties bieden van diverse meetgrootheden, zoals:

  • Relatieve Luchtvochtigheid (RH)
  • Omgevingstemperatuur (T)
  • Koolstofdioxide (CO2)
  • Dauwpunt temperatuur (DP, berekende meting)

Nu uitgebreid met een aantal nieuwe mogelijkheden:

O.a. directe aansluiting via Modbus op GBS (gebouwbeheersystemen). Maar ook leverbaar met contacten voor de directe sturing van een ventilator of met analoge uitgang voor aansluiting op een PLC.

Toepassingen zijn legio: denk hierbij aan CO2, Temperatuur en Luchtvochtigheid controle en sturing in scholen, vergaderzalen, werkruimtes, kantines, ziekenhuizen, feestzalen, liften en alle andere plaatsen waar veel mensen in een beperkte ruimte samen zijn.

De ruimtethermostaat voor alle ruimtes waarin gezonde lucht belangrijk is.

Simpel te installeren en simpel te configureren. Zo zijn er uitvoeringen die via de PC worden geconfigureerd, maar er zijn ook uitvoeringen waarbij via het keyboard de configuratie kan worden ingesteld. Voldoen aan ASHRAE and IMC regelgeving en zijn een belangrijk hulpmiddel bij het besparen van energie!

Download de brochure of bel/ mail ons: 085-2731917 of

Wandthermostaat of ruimtethermostaat met CO2 meting