Cursus geluidmeten of trillingmeten?

Zonder te overdrijven, kunnen we stellen dat het uitvoeren van metingen op het gebied van geluid en trillingen geen eenvoudige zaak is. Natuurlijk kan iedereen een instrument aanzetten en een waarde aflezen, dat is het probleem niet.

Maar wat te denken van regelgeving, interpretatie van meetgegevens en het op de juiste manier analyseren van de metingen? Dat is met recht 'een vak apart'.

Het aanzetten van een trillingsmeter (of vibratiemeter) of een geluidsniveaumeter (of geluidsmeter of decibelmeter) zal het probleem niet zijn. Maar wel kan het een probleem zijn om wanneer het er om gaat om een dergelijke meting op de juiste manier uit te voeren.

Omdat het hier gaat om belangrijke metingen waarop vaak vervolgacties worden gedefinieerd, zal het duidelijk zijn dat er op een correcte manier moet worden gemeten. Wij begrijpen dat dit voor u, als gebruiker van een meetinstrument, belangrijk is. Daarom bieden wij aan onze afnemers bij aanschaf van een meetinstrument graag de mogelijkheid tot het volgen van een professionele training tegen gereduceerd tarief. Möllenkramer Training, een bekende naam wanneer het gaat om professionele trainingen op dit terrein, is hierbij onze partner.

Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op. Bel 085-2731917 of mail naar

 

Cursus geluidmeten of trillingmeten?