CO2 meting in kassen, CO2 doseren en meten van CO2 in agricultuur, tuinbouw en kas

CO2 wordt in kassen gebruikt als bemesting bij de teelt: het is dus nodig dat er CO2 aanwezig is in de lucht. Hierdoor verloopt de fotosynthese efficiënt zodat de groei wordt bevorderd. Belangrijk is dat er niet te weinig, maar ook zeker niet te veel wordt gedoseerd.  Vandaar dat betrouwbare meet- en regelapparatuur noodzaak is.

Delta Ohm heeft speciaal ontwikkelde meetcellen voor het meten van CO2. Robuust en zeer veelzijdig - uitstekend toepasbaar in kassen. In zowel een gesloten kas of een open systeem, met of zonder CO2 afvangsystemen, meetapparatuur is noodzaak.

CO2 transmitter kas co2 dosering   CO 2 doseren in kassen, groei bevorderen CO2

Om de hoeveelheid CO2 in de lucht te kunnen beoordelen en te kunnen regelen, is meetapparatuur nodig die betrouwbaar en handig werkt. En daarnaast ook nog robuust is uitgevoerd. Er zijn verschillende mogelijkheden, de meest simpele uitvoering is de HD37BTV, een wanduitvoering die overal gemakkelijk te plaatsen is.

Daarnaast zijn er ook uitvoeringen die direct in kanalen kunnen meten, of uitvoeringen die 'door de wand' kunnen worden gemonteerd, de HD37BTO.X 

Ook is combinatie van CO2 en temperatuurmeting mogelijk in de beide genoemde types.

                

Kijk bij de serie HD37 voor meer informatie en downloads