HD35 wireless series - Overzicht van mogelijkheden draadloos logsysteem: alle meetsignalen loggen, losse sensoren aan kabel of geïntegreerde sensoren. In waterdichte uitvoering of voor binnentoepassing. Groot bereik.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

Delta OHM heeft een zeer breed pakket aan oplossingen op het gebied van draadloos meten en bewaken van meetwaardes.

Alle mogelijke meetsignalen, van temperatuur t/m complete meteorologische stations met wind, neerslag en zonnestraling. Niet alleen licht, vibratie, CO2, CO, analoge en digitale signalen, MODBUS en windmetingen, maar ook grondvocht, relatieve vochtigehid, dauwpunt, UV en nog veel meer. Te compleet om een simpele opsomming te geven.

Onderverdeeld in de volgende hoodgroepen:

Draadloze loggers voor een standaard omgeving: voorzien van ophangbeugel om simpel overal te kunnen plaatsen. Met of zonder display leverbaar. Batterij gevoed; werkt 2-3 jaar op de batterijen.

 

Draadloze loggers voor een industriële omgeving of voor buitenomstandigheden: waterdicht, IP67. Optionele ophangbeugel. Simpel overal te plaatsen. Met of zonder display leverbaar. Meeste types zijn batterij gevoed; werkt 2-3 jaar op de batterijen. Een aantal werkt met een vaste voeding.

  

In zowel de waterdichte als de standaard uitvoering zijn types leverbaar met vaste sensoren en types met sensoren aan een kabel. Bovendien zijn er loggers die een enkele paramater loggen en loggers die meerdere parameters loggen. De loggers zijn draadloos verbonden met een basisstation maar zijn ook stand alone te gebruiken om later uit te lezen. De loggers kunnen in alle soorten en uitvoeringen worden gecombineerd tot maximaal 254 loggers in 1 netwerk. Basisstation zijn in veel uitvoeringen leverbaar, kijk hier voor een overzicht.

Of bekijk/ download hier de brochure (3Mb)

  hd35 catalogus en overzicht downloaden draadloos loggen wireless hd35 system

Downloads

Productspecifieke downloads

Accessoires

HD35 wireless series

Offerte aanvragen

Meetprincipes