HD35AP - Basis unit: draadloze koppeling tussen loggers en Delta OHM cloud en/of MySQL database.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

De koppeling tussen de dataloggers van het systeem (geplaatst in de meetlocaties) en de PC of het netwerk. Het communiceert draadloos met de remote data loggers.

Bij het draadloze HD35 logger systeem van Delta OHM zijn er diverse manieren om de data op te slaan in een database. We kennen 2 manieren van database opslag die ook simultaan te gebruiken zijn:

1-      De Delta OHM Cloud oplossing: de gegevens worden in de cloud opgeslagen; de data is overal ter wereld te bekijken en op te vragen, zowel actuele meetgegevens als historische data. Grafisch of numeriek. Meerdere gebruikers, alarmeringen en systeemboodschappen per e-mail of via SMS, afhankelijk van het gekozen systeem.

2-      Via een directe opslag in een MySQL database op een server, standaard in single-user versie. Of optioneel in een multi-user uitvoering. Daarnaast ook, speciaal voor oplossingen in Farmaceutische applicaties, met complete FDA 21 CFR part11 structuur.

Voor het beheren en opslaan van gegevens is altijd een basisstation nodig. Deze verzorgt de interface tussen de draadloze loggers en de database(s). Er zijn een aantal verschillende basisstations die kunnen worden toegepast:

De meest simpele: een USB stick waarmee de gegevens op aanvraag uit de loggers kunnen worden gedownload om te worden opgeslagen in de database. Hiervoor is altijd een rechtstreekse koppeling nodig met een PC/ laptop.  

draadloos loggen, USB koppeling database mysql hed 35 draadloze loggerserie, draadloos loggen van alle meetsignalen, draadloos, wireless logging co2, rh, humidity, dewpoint logging

HD35APD - USB koppeling 

Naast deze eenvoudige USB oplossing heeft Delta OHM de volgende mogelijkheden:

GSM modem in basisstation HD35APG: via het GSM netwerk wordt de data overgezonden naar de database. De unit heeft een eigen IP adres waardoor ook rechtstreeks met de unit is te communiceren via internet. Instellingen zijn op afstand te bekijken en te wijzigen. De unit kan bij vooraf ingestelde grenzen alarmen versturen via SMS of E-mail. Data kan via FTP of via email worden verzonden.

Ethernet modem in basisstation HD35APW: deze basisunit wordt gekoppeld aan het ethernet netwerk en krijgt een eigen IP adres waardoor ook rechtstreeks met de unit is te communiceren via internet. Hiervoor dient wel een poort op de router te worden geopend. Instellingen zijn zo op afstand te bekijken en te wijzigen. De unit kan bij vooraf ingestelde grenzen alarmen versturen via E-mail. Data kan rechtstreeks in de database worden opgeslagen maar ook naar een FTP server worden verzonden.

RS485 MODBUS koppeling in basisstation HD35APS en HD35APR (kast inbouw met DIN rail montage). Voor koppeling met een PLC zijn de units met MODBUS communicatie bijzonder geschikt. Alle mogelijke manieren van opslag en communicatie zijn ook bij deze oplossing mogelijk.

In het onderstaande overzicht hieronder wordt duidelijk wat de diverse mogelijkheden zijn.

aansluitmogelijkheden dataloggers draadloos wireless logging meaurement light vibration weather wind

Accessoires

HD35AP

Offerte aanvragen

Type product

Meetprincipes