HD2021T serie - Transmitters voor meting en regeling van verlichtingsterkte en instraling. LUX, UVA, UVB, UVC, zonnestraling. Illuminace, Irradiance. Diverse types, geschikt voor buitenmontage, IP66.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

Voor het aanpassen en optimaal regelen van de verlichting in gebouwen, zoals musea, theaters, laboratoria , sportveld of sporthal, tunnels en productieruimtes. De perfecte oplossing: de handzame en compacte HD2021 transmitter.

De HD2021 serie bestaat uit een brede range aan opnemers die voor zowel binnen- als buitengebruik toepasbaar zijn (IP66). Veelzijdig in toepassing. De HD2021T is specifiek ontwikkeld voor het aanpassen en regelen van verlichting op basis van bijvoorbeeld de sterkte van het omgevingslicht buiten. Natuurlijk is deze lichtregelaar ook perfect toepasbaar voor het automatisch regelen van b.v. zonneschermen en blinderingen.

De gevoeligheid is instelbaar met een potentiometer. Simpelweg de gewenste waarde bepalen met behulp van een referentiemeting en de de transmitter instellen. De analoge uitgang van de transmitter geeft de PLC of ander regelsysteem de juiste informatie om de regeling op nauwkeurige wijze te laten plaatsvinden.

Deze regelaars zijn verkrijgbaar in de volgende series: als LUX meting (kLUX), luminance meting (candela/m2, equivalent meting (candela/m2) en als VIS-NIR meting (aanwijzing in W/2). Maar ook voor UVA, UVB en UVC meting (W/m2). Dit betekent dat er ook legio toepassingen zijn op het gebied van Ultra Violet controle en regeling, zoals o.a. bij UV reinigingssystemen.

 

IP66, Analoge uitgang 0-10VDC of 4-20mA. Voeding 16-40VDC of 24VAC

Deze range transmitters is  verkrijgbaar voor het meten van LUX, UVA, UVB, UVC (Luminanace, Illuminance, Radiance, Irradiance). HD2021T, HD2021T.1, HD2021T.2, HD2021T.3, HD2021T.4  zie voor de beschikbare ranges de documentatie.

Downloads

Productspecifieke downloads

Accessoires

HD2021T serie

Offerte aanvragen

Type product

Meetprincipes