HD2016 - Neerslagmeting, regenmeting. Weegsysteem met zelflozende constructie.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

De HD2016 is een weegsysteem regenmeter/ neerslagmeter met een oppervlak van 400 cm2. De unieke zelflozende constructie zorgt er voor dat het systeem perfect geschikt is voor onbeheerde toepassingen. Een door Delta OHM ontwikkeld systeem zorgt er voor dat ook tijdens het lozen van overtollig water de meting niet wordt onderbroken.

Leverbaar met RS485 - Modbus-RTU of bedrijfseigen ASCII protocol, SDI-12, Voltage-vrij pulscontact output.

De regen/ neerslagmeter is in staat om de totale neerslag, de gedeeltelijke neerslag en/of gemiddeldes te detecteren.
De gemeten gegevens worden opgeslagen in het geheugen, zodat de informatie ook bij stroomuitval bewaard blijft.

Om ook ongestoord te kunnen functioneren bij lage temperaturen is de meting voorzien van verwarming die automatisch onder 4 ° C wordt geactiveerd.

Als de afvoer van het verzamelde water tijdens een regenbui zou plaatsvinden, wordt de meting niet onderbroken. Het bovenste gedeelt blijft de neerslag verzamelen terwijl het reservoir wordt geleegd. Nadat de klep voor lozing is gesloten wordt de, tijdens de lozing verzamelde hoeveelheid, via een klep alsnog in het meetsysteem gelaten.

Uitgerust met geavanceerde functies waarmee de effecten van wind worden geminimaliseerd en waardoor een nog betere nauwkeurigheid en stabiliteit van de meting ontstaat. 

De gebruikte corrosiebestendige materialen en de afwezigheid van bewegende delen garanderen verminderde onderhoudskosten en een lange levensduur.
Onder 'downloads' treft u de uitgebreide technische specificaties aan.

Downloads

Productspecifieke downloads

Accessoires

  • HD2016
  • HD2016
  • HD2016

Offerte aanvragen

Type product

Meetprincipes