HD2013R - Regenmeter, Rain gauge of Pluviometer met tipping bucket systeem, 400cm2, temp. range -20...60°C. Resolutie 0,1mm of 0,2 of 0,5mm.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

Regenmeter, neerslagmeter, pluviometer, rain gauge of tipping bucket regenmeter.

Dit systeem is uitgerust met de z.g. tipping bucket methode: een bak (de bucket) loopt vol, kiept leeg en vult zich weer met neerslag. Door het tellen van het aantal keren dat de bucket wordt geleegd is een nauwkeurige manier van neerslagregistratie mogelijk.

Deze regenmeter heeft een oppervlak van 400cm2 en is uitgerust met verwarming. Hierdoor is de regenmeter geschikt voor toepassing bij temperaturen van -20°C tot +60°C.
Wanneer de regenmeter alleen wordt toegepast bij hogere temperaturen, dan is de HD2013 de juiste uitvoering. De standaard resolutie van deze regenmeter is 0,2 mm. Ook leverbaar in resoluties van 0.1 or 0.5mm (op aanvraag). De regenmeter is uitgerust met een 'normally closed' contact.

Voor het tellen van het aantal keren dat de tipping bucket wordt geleegd is de HD2013D datalogger met deze regenmeter te combineren.

Bevestigingsmaterialen, zoals een paal om de regenmeter in de grond, of d.m.v. een voetplaat op harde ondergrond, te plaatsen, zijn beschikbaar in deze range. U vindt meer informatie in de leaflet (downloads).

Tipping bucket systeem hd2013R

Downloads

Productspecifieke downloads

Accessoires

  • HD2013R
  • HD2013R

Offerte aanvragen

Type product

Meetprincipes