HD2013 - Regenmeter, Rain gauge of Pluviometer met tipping bucket systeem, 400cm2, temp. range +4...60°C. Resolutie 0,1mm of 0,2 of 0,5mm.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

Regenmeter, neerslagmeter, rain gauge, pluviometer of tipping bucket regenmeter.

Dit systeem is uitgerust met de z.g. tipping bucket methode: een bak (de bucket) loopt vol, kiept leeg en vult zich weer met neerslag. Door het tellen van het aantal keren dat de bucket wordt geleegd is een nauwkeurige manier van neerslagregistratie mogelijk.

Deze regenmeter heeft een oppervlak van 400cm2 en is geschikt voor toepassing bij temperaturen van +4°C tot +60°C.
Voor toepassingen bij lagere temperaturen kiest u de HD2013R uitvoering. De standaard resolutie van deze regenmeter is 0,2 mm. Ook leverbaar in resoluties van 0.1 or 0.5mm (op aanvraag). De regenmeter is uitgerust met een 'normally closed' contact. Kijk hier voor de 200cm2 uitvoering, de HD2015.

Voor het tellen van het aantal keren dat de tipping bucket wordt geleegd is de HD2013D datalogger met deze regenmeter te combineren.

Bevestigingsmaterialen, zoals een paal om de regenmeter in de grond, of d.m.v. een voetplaat op harde ondergrond, te plaatsen, zijn beschikbaar in deze range. U vindt meer informatie in de leaflet (downloads).

Pluviometer, raingauge, regenmeter, tipping bucket

Downloads

Productspecifieke downloads

Accessoires

  • HD2013
  • HD2013
  • HD2013

Offerte aanvragen

Type product

Meetprincipes