MW35 MW36 - Windsensoren: cup anemometer en windvaan. Delta OHM - Mierij Meteo.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

De MW 35 en de MW 36 zijn industriële wind sensoren die door Mierij Meteo ontwikkeld zijn. Deze sensoren zijn zeer betrouwbaar en bestand tegen schokken en vibraties en zijn dus zeer geschikt voor toepassingen zoals bijvoorbeeld windmeting op windturbines. Vanwege de ingebouwde verwarming kunnen ze worden toegepast bij extreem lage temperaturen.

Deze sensoren worden ook toegepast in de zonne-energie sector waar zonne-panelen en zonne-collectoren optimaal moeten worden ingesteld. Andere toepassingen zijn veiligheids systemen op bouwplaatsen, gebouwen automatisering, zee- en lucht transport, bruggen, landbouw en milieu monitoring.

Delta OHM - Mierij Meteo industriële wind sensoren zijn getest onder extreme omgevingscondities (van arctisch tot woestijn klimaat). De ingebouwde verwarming houdt de sensoren ijsvrij bij temperaturen tot minstens –40 ºC. De lagers zijn beschermd tegen stof en vuil voor een lange en probleemloze operatie. Beide sensoren hebben een micro-controller, die het mogelijk maakt voor de gebruiker om het gewenste uitgangssignaal te kiezen, van analoog, digitaal (alleen MW 35), frequentie of serieel. Deze unieke eigenschappen maken de MW 35 en MW 36 geschikt voor uiteenlopende data acquisitie systemen.

Downloads

Accessoires

MW35 MW36

Offerte aanvragen

Meetprincipes