HD2109.1 - Opgelost zuurstof (DO) + temperatuur meter. USB aansluiting, software. Geleverd in robuuste draagkoffer.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

Opgelost zuurstof meter inclusief temperatuurmeting. Moet u het gehalte aan opgeloste zuurstof in een vloeibare oplossing weten? Dan is dit een ideaal instrument met zeer flexibele gebruiksmogelijkheden.

Robuust uitgevoerd met rubber stootrand. IP67 uitvoering, echt waterdicht en dus ideaal voor gebruik in het veld. RS232 aansluiting voor PC communicatie, waarvoor (optioneel) een kabel leverbaar is.. De software wordt standaard met het instrument meegeleverd. Let op: dit instrument is niet uitgerust met inwendig geheugen. Voor communicatie met een PC is dus altijd een verbinding vereist. De HD2109.2 heeft wel inwendig geheugen.

De sensoren die bij dit instrument zijn toe te passen hebben een kleine diameter; hierdoor zijn ze perfect toepasbaar in kleine flesjes en kolven.

Het instrument is standaard uitgerust met een kalibrator: hiermee is zeer snel en accuraat de complete meetkring te kalibreren. In het veld is deze meter prima te gebruiken in combinatie met de doorstroomcel.

Naast een enkelvoudige DO - opgelost zuurstof - meter, kunnen we ook combinatieinstrumenten leveren. Zowel in laboratorium uitvoering als in veld uitvoering. 

Downloads

Productspecifieke downloads

Accessoires

Probes

  • DO9709SS.5Gecombineerde DO/temperatuur probe, verwisselbare membramen,..

Accessoires

  • DO9709SSGecombineerde DO/temperatuur probe, verwisselbare membramen,..
  • DO9709/20Kalibrator voor DO probes DO9709SS
  • DELTALOG9Software DELTALOG 9 - Windows 7 compatible, voor HD2107.1, H..
  • HD2109.1
  • HD2109.1

Offerte aanvragen

Type product

Meetprincipes