Delta OHM en Mierij Meteo: samen sterker op een nieuw adres.

Sinds de overname van de activiteiten van Mierij Meteo biedt Delta OHM een nog completer pakket producten. Vanwege de uitbreiding van de activiteiten was het ook nodig om te verhuizen naar een nieuwe locatie: met meer ruimte en meer mogelijkheden. Ons nieuwe pand is gevestigd aan de Industrieweg In Maarssen. de volledige gegevens treft u aan onderaan dit bericht.

Het gaat niet alleen om producten: het gaat om het genereren van complete oplossingen voor onze klanten. Hierin kunnen we nu nog beter ondersteuning bieden dan in het recente verleden. Ook het installeren en onderhouden van meetsystemen kan door ons worden uitgevoerd. Of het nu gaat om een complex meteorologisch systeem of om een meetoplossing waarbij de temperatuur in een magazijn wordt gelogd, wij bieden volledige assistentie waar nodig.

De vestiging in Maarssen staat onder leiding van Robin Winters, een vertrouwd gezicht in de wereld van instrumentatie en meteorologische systemen.

Delta OHM en Mierij Meteo: samen sterker op 1 adres.

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Onze nieuwe adresgegevens:
Delta OHM - Mierij
GHM Meteo Systems Nederland
Industrieweg 36-03
3606 AS Maarssen

Tel: 030-2200064
Tel: 085-2731917

Wij versturen maximaal 4 keer per jaar een update over onze producten en activiteiten en natuurlijk kunt u op ieder gewenst moment weer uitschrijven.
Inschrijven gaat simpel: klik hier en vul uw gegevens in

Delta OHM en Mierij Meteo: samen sterker op een nieuw adres.