Automatisch Weerstation? De Meteo Compact Stations (HDMCS-100 en HDMCS-200) worden gebruiksklaar geleverd, inclusief eigen stroomvoorziening en communicatie. 

Meet direct windrichting, windsnelheid, neerslag/ zonnestraling, luchtvochtigheid, temperatuur, atmosferische druk. Een kant-en-klaar systeem, up and running binnen een uur.

Vanwege de steeds groter wordende vraag naar simpele, directe, onderhoudsvrije Automatische Weer Stations, hebben wij nu een tweetal standaard stations in het leveringsprogramma. Het syteem is compleet voor-geprogrammeerd en klaar om data op te slaan en door te zenden. Indien gewenst met een SIM kaart geleverd en anders kan het station met een eigen SIM kaart worden uitgerust. Voorzien van onafhankelijke stroomvoorzieining met een eigen zonnepaneel en geschikt om simpel te verplaatsen naar een andere locatie als dat nodig is.

Lichtgewicht uitgevoerd, voorzien van de beste ultrasone windmeting: de HD52.3 multimeting.

Aansluiten is nog nooit zo simpel geweest, de kabels zijn voorzien van connectoren dus zonder enig gereedschap aan te sluiten. Uitpakken, in elkaar zetten binnen 10 minuten, SIM kaart er in: meetdata beschikbaar op iedere smartphone, tablet of laptop. Of, desgewenst, gewoon op uw eigen beveiligde server omgeving natuurlijk.

Bekijk hier de gegevens van de HDMCS-100 en de HDMCS-200

Meteo Compact Station - mcs200 compact weather station, aws, weerstation,hdmcs-200 AUTOMATIC weather station, AWS

Automatisch Weerstation? De Meteo Compact Stations (HDMCS-100 en HDMCS-200) worden gebruiksklaar geleverd, inclusief eigen stroomvoorziening en communicatie.