Mierij Meteo overgenomen door Delta OHM - GHM Group

Op 15 februari 2018 zijn de activiteiten van Mierij Meteo, een internationale producent van professionele meteo-systemen, overgenomen door Delta OHM, onderdeel van de Duitse GHM Group.

GHM ziet meteorologische systemen, en de daaraan gerelateerde data, als een groeimarkt en kijkt positief naar de toekomst met deze overname. Mierij Meteo is in 1982 opgericht en heeft door de jaren heen waardevolle kennis en ervaring ontwikkeld op het gebied van metrologische systemen.

De GHM Group heeft als focusgebied de meet- en regeltechniek en is eigenaar van Greisinger, Honsberg, Martens, Imtron, Val.co en Delta OHM. Binnen de GHM Groep is Delta OHM een belangrijke speler in de meet- en regeltechniek op het gebied van onder andere metrologische oplossingen. Mierij Meteo zal daarom samen met Delta OHM haar krachten gaan bundelen.

Ook de Mierij Meteo montage-, service- en onderhoudsafdeling zal in de nieuwe samenstelling verder voorgezet en uitgebreid gaan worden.

Binnen Delta OHM/Mierij Meteo staan de voor u vertrouwde contactpersonen zoals Robin Winters, Marc Miltenburg, Frank Prager en Arend Hagedoorn graag voor u klaar.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer van Delta OHM/Mierij Meteo: 085 – 273 19 17/ 030 - 22 000 64 of via email. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

mierij meteo onderdeel ghm group, onderdeel deltaohm delta ohm activiteiten mierij meteo

Mierij Meteo overgenomen door Delta OHM - GHM Group