Windenergie, zonne-energie, conventionele energie: het begint met meten.

Overal waar energieopwekking plaats vindt zijn wij ook te vinden. Of het nu gaat om alternatieve energiebronnen, of om 'conventionele' energiecentrales.

Delta OHM heeft een breed pakket aan sensoren en metingen. Gaat het om zonne energie? Dan leveren wij voor het meten van de straling Pyranometers: de enige juiste manier om een goed beeld te krijgen van te verwachten opbrengst van zonenpanelen.
Aan te sluiten op vrijwel ieder volgsysteem via analoge of seriele communicatie.

Windenergie? Voor het meten van wind (-richting en -snelheid) hebben we de perfecte opnemers. Ultrasoon, geen bewegende delen, geen slijtage, dus minimale onderhoudskosten. De opnemers zijn direct aan te sluiten op vrijwel ieder systeem via een groot aantal mogelijkheden, waaronder MODBUS-RTU. Omdat de meettoestellen bovendien een ingebouwd compas hebben is plaatsting zeer eenvoudig te realiseren, zonder speciale vereisten.

Coventionele energie? In de centrales wordt gemeten met opnemers voor luchtsnelheid, o.a. Pitot buizen en drukverschil. Maar ook dauwpunt, relatieve luchtvochtigheid en temperaturen worden continu in de gaten gehouden via onze opnemers.
Ook hier: voorbereid voor communicatie met vrijwel alle volgsystemen en PLC's.

zonnepaneel, pyranometer, albedometer beaufort m/sec windkracht windsnelheid meten van condensatiepunt dauwpunt

Vraag informatie aan wanneer u meer wilt weten over onze metingen: wij adviseren u graag. Bel of mail ons.

Windenergie, zonne-energie, conventionele energie: het begint met meten.