Meetapparatuur veestallen en kippenstallen

Kippenstallen en veestallen

Ook binnen kippenstallen en veestallen komen een groot aantal metingen voor. Ten eerste ter bevordering van een gezond klimaat in de stal en ten tweede natuurlijk ook ter voorkoming van milieuoverlast, zoals stankoverlast.

Metingen die hierbij voor komen zijn o.a. CO2 metingen, lichtmetingen, temperatuurmetingen, luchtvochtigheid en druk- en verschildrukmetingen. Ter voorkoming van geur- en stankoverlast worden vaak gaswassers toegepast binnen dit marktsegment: hierin zijn een aantal vloeistofkwaliteitsmetingen, zoals pH en EC vaak standaard voor de sturing van het proces opgenomen.

Een aantal voorbeelden van instrumenten zoals wij die leveren binnen deze applicaties:

HD37 serie - wandmontage CO2 sensor
CO2 wandmontage transmitter uit de serie HD37. Analoge uitgangen, robuuste behuizing, leverbaar als CO2 transmitter of als combinatietransmitter CO2 + Temperatuur.

Wanduitvoering Drukverschil transmitter 50Pascal
Drukverschiltransmitter voor bewaking onderdruk, o.a. ter voorkoming van geuroverlast. Serie HD404T. Leverbaar in diverse uitvoeringen en ranges. Robuust uitgevoerd. Analoge uitgangen.

Transmitter HD49 serie: wanduitvoering relatieve vochtigheid
RV of RH transmitters in diverse uitvoeringen, serie HD49. Leverbaar met analoge uitgangen, wand- of kanaaluitvoering, robuust. Diverse combinatiesignalen, zoals RV en temperatuur.

Daarnaast leveren wij natuurlijk ook temperatuurtransmitters, met of zonder ingebouwde Pt00. Een overzicht van deze transmitters is te vinden op de applicatiepagina.

Ook hebben wij een ruime range analystische meetinstrumenten en transmitters, zoals pH en EC transmitters inclusief 'heavy duty' pH elektrodes die bestand zijn tegen uiteenlopende omstandigheden.

EC industriele sensor Paneeltransmitter EC

Vraag voor de juiste types die bestand zijn tegen de omstandigheden binnen uw applicaties even advies!