Luchtvochtigheid en temperatuur, karton of papier

Bij de opslag van veel materialen, maar vooral bij de opslag van papier en karton, zijn de luchtcondities van belang. Natuurlijk in verband met de algemene conditie van het  karton of papier, maar ook in verband met het bedrukken. Wij hebben een breed pakket instrumenten voor het meten en regelen van de omgevingscondities bij de opslag van materialen.

Luchtvochtigheid papier en karton meten

In stapels karton(nen dozen) of in stapels papier die in opslag liggen, is het soms nodig de vochtigheid te meten. Hiervoor ontwikkelde Delta Ohm een Zwaard sensor (Sword probe) met een insteeklengte van ca. 50 cm.

Robuust uitgevoerd en simpel te hanteren: meet direct luchtvochtigheid en temperatuur. Te gebruiken in combinatie met diverse van onze types portable meetinstrumenten, zoals b.v. de HD2101.2

zwaardprobe HP477

Het meten van ruimtecondities, zoals in een opslagloods, kan continu of steekproefsgewijs plaatsvinden. Voor beide situaties zijn er meerdere mogelijkheden.

Continumeting van luchtvochtigheid en temperatuur in opslagruimtes

Dit kan b.v. met de HD2717 serie, waarbij we speciale versies hebben voor wandmontage.

luchtvochtigehiedstransmitter HD48 serie transmitters Luchtvochtigehid HD45/46 serie transmitter luchtvochtigehid, temperatuur en druk

Of, in iets eenvoudiger versies, met de HD48 serie of met de HD45 serie. Ook de HD2001 serie is hiervoor uitstekend geschikt.

Ook hebben we sensoren met een directe digitale output in ons programma.

Portable metingen luchtvochtigheid en temperatuur karton- en papieropslag

Hiervoor kunnen de types in veldbehuizing uitstekend worden toegepast, er is een ruime keuze aan sensoren. O.a. de hierboven genoemde sword probe kan in combinatie met deze instrumenten worden toegepast voor het meten van vocht in papier of karton.

Portable metingen luchtvochtigheid luchtvochtigheid en temperatuur portable

Loggers luchtvochtigheid in opslagruimtes

Van eenvoudig tot uitgebreid: ook hiervoor hebben we een ruim pakket beschikbaar. Als voorbeeld de HD206 serie. Zeer geschikt voor langdurige bewaking en opslag van de gegevens betreffende luchtvochtigheid en temperatuur.

HD206 RH en Temepartuur

 

Komt u er niet uit of heeft u specifieke vragen? Bel ons even of mail ons.