Drukmeting in ventilatiekanalen en luchtkanalen

In ventilatiekanalen en luchtkanalen kan het meten van druk worden gebruikt voor o.a. ventilator sturing of filterbewaking. Maar ook voor debietmeting (flowmeting) is een drukmeter natuurlijk te gebruiken in combinatie met de juiste hulpapparatuur.

Delta Ohm heeft hierin een aantal innovatieve oplossingen: wanneer een monteur regelmatig metingen op diverse plaatsen moet doen, is het natuurlijk gemakkelijk om te werken met portable apparatuur. Een aantal voorbeelden:

 

De HD2304 is een eenvoudig meetinstrument met de mogelijkheid voor het aansluiten van druksensoren en temperatuursensoren. Universeel toepasbaar dus en zeer robuust en toch handzaam uitgevoerd.

Druksensoren tot 500 Bar zijn aan te sluiten op de HD2304

 

Meer uitgebreide mogelijkheden geeft de HD2124 serie. Ook hierbij kunnen zowel temperatuursensoren als druksensoren tot 500Bar worden aangesloten via een kabel. De HD2124.2 heeft bovendien een ingebouwde datalogger.

De HD2114 serie is ook zeer flexibel voor het uitvoeren van drukmetingen. Niet alleen kan hierbij met druksensoren van 10mBar tot 500Bar worden gemeten en kan tevens een brede range aan temperatuursensoren worden aangesloten. Maar ook heeft deze serie een ingebouwde verschildruktransmitter in verschillende ranges en een uitvoering waarbij de barometrische druk direct kan worden gemeten zonder verdere externe sensoren.

Verschillende drukranges en mogelijkheden om te loggen: ideaal voor toepassing in het veld.

Naast de al genoemde oplossingen leveren wij tevens een universeel meetinstrument waarmee met de diverse verkrijgbare types sensoren 'alles' kan worden gemeten, zoals: luchtvochtigheid, druk, verschildruk luchtsnelheid (hotwire of vaan), pitot tubes, licht en temperatuur: de DO9847. Universeler bestaat niet!

drukmeten, temeperatuurmeten, lichtmeten, verschildruk meten, luchtsnelheid meten

 

Voor drukmetingen en drukverschilmetingen in alle ranges: Delta Ohm.