Berekeningssoftware PMV PPD - Clothing factor, Metabolisme factor, Simulaties

DeltaLog10 voorziet in alle mogelijkheden die nodig zijn om de berekeningen te maken voor PMV en PPD en Thermisch Comfort. Niet alleen simpelweg de gegevens 'omzetten' naar een Excel file, maar ECHT toegevoegde waarde.
Delta OHM heeft deze software specifiek geschreven voor alles wat met Thermisch Comfort te maken heeft, niet alleen de ISO7730 metingen maar ook WBGT en andere factoren.

1- berekeningen: de PMV en PPD en alle andere Thermisch Comfort factoren worden probleemloos uitgevoerd met deze software. Hoewel de orginele meetfile altijd onaangetast blijft, is het ook mogelijk om een reeks metingen te selecteren (of te de-selecteren) om zo de PMV en PPD te berekenen. Deze berekeningen zijn snel uit te voeren.

uitgebreide berekeningssoftware pmv ppd iso 7730

2- rapportage: onze software voorziet in een directe rapportage: met 1 druk op de knop worden de gewenste gegevens omgezet naar rapportage volgens ISO. Desgewenst voorzien van uw logo en gegevens, zonder extra inspanning.

3- simulatie software: binnen de DeltaLog10 software is een simulatie calculatie module opgenomen. Hiermee is simpel en snel te berekenen en te visualiseren wat veranderende omstandigheden zullen doen met de PMV en PPD. Handig bij bv Breeam berekeningen.

Moet u gaan meten? Vraag onze specialisten, wij komen graag langs om te laten zien waarom onze apparatuur de beste is. Bel of mail en we nemen contact met u op.