HD2020 - Geluidsniveau kalibrator, klasse 1, volgens IEC60942:2003 met LCD display. ISO17025 kalibratie rapport.

« Terug naar de vorige pagina

Productinformatie

De HD2020 is een uitstekende en hoogst nauwkeurige geluidskalibrator of calibrator voor een zeer scherpe prijs; compleet met digitaal display en toepasbaar voor de meeste types en fabrikaten geluidsmeters. Zeer handig in gebruik en uiterst simpel te bedienen.

De HD 2020 geluidsniveau kalibrator is een draagbare geluidsbron, geschikt voor het kalibreren van geluidsniveau meters (draagbaar en laboratorium) en akoestische stations. Voor ½ "microfoons met mechanische afmetingen die voldoen aan IEC 61094 -1 (" Measurement microfoons Deel 1:. Specificaties voor laboratorium-standaard microfoons ") (. Meetmicrofoons Deel 4: Specificaties voor standaard microfoons") en IEC 61094-4 ".

De kalibratie niveaus van 94dB en 114dB kunnen worden geselecteerd via de knoppen. Het geluid heeft een vaste frequentie van 1000Hz.
Als er geen microfoonaanwezig is, of deze is niet goed geplaatst, zal het display knipperen.
Om de batterij te sparen, is het instrument voorzien van een automatische power off functie.

Als u het instrument aan laat staan zonder een microfoon in de opening te plaatsen, schakelt de kalibrator automatisch uit na 30 seconden. Wanneer wel een microfoon is geplaatst, schakelt het toestel 5 minuten na het inschakelen uit, behalve wanneer de toetsen bediend worden binnen die tijd.
De geluidskalibrator toont in het display het geluidsniveau, de levensduur van de batterij en de huidige datum en tijd.

Het instrument wordt geleverd met een ISO17025 kalibratierapport. De geluidskalibrator voldoet aan IEC60942:2003. Download de leaflet voor verdere technische specificaties.

Voordelen van de HD 2020 Geluidsniveau kalibrator zijn:
• De frequentie van 1000Hz laat het kalibreren van geluidsniveaumeters toe met iedere weging (LIN, A, B,...), zonder toepassing van een correctiefactor.
Het niveau van de kalibratie geluidsdruk is onafhankelijk van de atmosferische druk: er is geen factor nodig m.b.t. de statische druk.
De HD 2020 kalibrator kan worden gebruikt zowel in het laboratorium als in het veld. Het 114 dB geluidsniveau maakt het uitvoeren van kalibraties, zelfs bij hoge niveaus achtergrondlawaai mogelijk.
De eenvoud van het gebruik is zelfs geschikt voor mensen met minder ervaring.
• De aanwezigheid van het LCD-scherm helpt bij het instellen van de kalibrator en geeft een duidelijke indicatie van de status van de batterij.

acoustic calibrator, class 1

Akoestische Kalibrator HD2020

1. ON-OFF-toets: schakelt het instrument aan/uit.
2. SETUP-toets: naar scroll menu. Om af te sluiten, drukt u herhaaldelijk op deze toets om terug te keren naar het standaard scherm.
3. Display. Wanneer u het instrument inschakelt toont het display alle segmenten en vervolgens het geluidsniveau (94 of 114dB).
4. Kalibrator holte voor conventionele ½ inch microfoons.
5. Pijl naar beneden: in de standaard mode, kiezen tussen 94dB en 114dB. In de menu-modus, verlagen huidige waarde.
6. Pijl naar boven: in de standaard mode, kiezen tussen 94dB en 114dB. In de menu-modus, verhogen huidige waarde.
7. Batterij deksel.

 

Accessoires

  • HD2020
  • HD2020
  • HD2020

Offerte aanvragen

Type product

Meetprincipes