Analytische meetapparatuur: Delta Ohm levert een complete lijn laboratorium meters en benchmeters. Voor o.a. pH - ORP (Redox) - EC (Geleidbaarheid) - DO (Zuurstof). 

Gecombineerde meters waarin meerdere grootheden tegelijk kunnen worden gemeten, maar ook enkelvoudige instrumenten. Compleet met communicatie naar de PC zodat opslag en verwerking van gegevens simpel is.

Het topmodel uit deze range laboratorium instrumenten is de HD22569.2, een benchtop, tafelmodel of laboratorium instrument met een enorm breed toepassingsgebied: dit instrument meet pH/ Redox, geleidbaarheid, opgelost zuurstof en temperatuur. Uitgerust met een groot verlicht LCD display en zeer gemakkelijk in bediening en kalibratie.

Communicatie met de PC via een standaard USB connectie of zelfs geheel draadloos via Bluetooth communicatie.

De opslag van meetwaardes en het verwerken van deze meetwaardes in rapportages is gemakkelijk met de meegeleverde software. Gebruiksvriendelijke en veelzijdig!

Kalibraties worden vastgelegd in het geheugen, geheel volgens GLP eisen. Brede meetranges en een ruime keuze aan elektrodes voor alle applicaties. Zo leveren wij b.v. een EC elektrode met een meetgebied van 5µS/cm …200mS/cm, maar ook een brede range aan pH elektrodes.

Is ook uit te rusten met een printer (via kabel of Bluetooth verbinding) om te kunnen voldoen aan de verplichtingen waarbij geprinte meetwaardes moeten worden bewaard. HD40.1 en HD40.2

gecombineerde meter pH EC DO ORP                                     

Kijk voor de complete range LABORATORIUM instrumenten op dit overzicht

Vragen? Bel of mail ons voor een deskundig advies!

Analytische meetapparatuur: Delta Ohm levert een complete lijn laboratorium meters en benchmeters. Voor o.a. pH - ORP (Redox) - EC (Geleidbaarheid) - DO (Zuurstof).